Adatvédelmi irányelvek

Azáltal, hogy Ön információkat oszt meg velünk, például regisztrál a honlapon (hírlevél), mi még hatékonyabbá tudjuk tenni szolgáltatásainkat – ezáltal Ön könnyebben és gyorsabban juthat fontos információkhoz hozzá. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, szeretnénk, ha tisztában lenne azzal, hogyan használjuk fel az információkat, illetve azzal, hogy miként védheti meg személyes adatait.

Adatvédelmi irányelveink ismertetik:

  • Milyen információt gyűjtünk, és miért gyűjtjük az információkat.
  • Hogyan használjuk fel az ilyen információkat.

Igyekeztünk az ismertetést a lehető legegyszerűbben megfogalmazni, de ha Ön nem ismeri az alap infokommunikációs fogalmakat, mint pl: IP cím stb, akkor kérjük, hogy ezekkel ismerkedjen meg előbb. Amennyiben az adatvédelmi irányelvek tekintetében bármilyen kérdés merülne fel, keressen fel minket elérhetőségeinken, hogy kérdésére megnyugtató választ adhassunk.

A weboldal által gyűjtött adatok

Az adatokat azért gyűjtjük, hogy jobb minőségű szolgáltatásokat nyújthassunk valamennyi felhasználónak, illetve a gyűjtött adatok statisztikai célokat is szolgálnak.

Az adatokat két módon gyűjtjük:

  • Az Ön által megadott adatok. Pl: név, e-mail cím. Ezeket az adatokat azért gyűjtjük, hogy Ön minél könnyebben és gyorsabban kaphasson információt a gyorsan változó képzési lehetőségekről.
  • Automatikusan gyűjtött adatok. Adatokat gyűjthetünk arra vonatkozóan, hogy Ön mely oldalt tekintette meg, illetve mely dokumentumokat töltötte le. Az adatgyűjtés kizárólag statisztikai célokat szolgál, és mivel a számítógép beazonosítása sütik használatával és IP cím alapján történnek, Ön teljesen névtelenül használhatja ezen szolgáltatásokat is.

Mire használjuk fel az összegyűjtött adatokat?

Az adatokat, mint már feljebb említettük a statisztikai célokon túl, szolgáltatásaink minőségének javítása érdekében gyűjtjük és ennek érdekében használjuk is fel.

Adatmegosztás

Az intézmény az Ön által megadott adatokat harmadik fél részére nem adhatja és nem adja át. Kivételt képez ez alól a büntetőeljárás során a hatósági kérelem teljesítése következtében megosztásra kerülő adat.

Adatbiztonság

Mindent megteszünk azért, hogy megóvjuk felhasználóinkat a birtokunkban lévő adatokhoz való illetéktelen hozzáféréstől, illetve az említett adatok illetéktelen módosításától, közzétételétől vagy megsemmisítésétől.