Keresés


Felnőttképzés bemutatása

Engedélyszámunk: E-000036/2013

Intézményünk a Széchenyi Zsigmond Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium végzi oktató nevelő tevékenységét az iskolai rendszeren belüli képzésein keresztül, továbbá Felnőttképzési tagozatán a felnőtt résztvevők oktatását, képzését, továbbképzését szervezi, bonyolítja és vizsgáztatja a piaci igényekkel összhangban.

Céljaink elérése érdekében képzett szakembergárdát alakítottunk ki, folyamatosan építjük szakmai és civil kapcsolatrendszerünket, valamint képzési profilunkkal biztosítjuk a hatékony társadalmi aktvitáshoz szükséges felnőttképzési lehetőséget.

Céljaink megvalósítása elképzelhetetlen a helyi közösségfejlesztésben közreműködő szakemberek bevonása nélkül. A szervezet vezetői számára fontos a szolgáltatások megvalósításában közreműködők egyéni elégedettségének fenntartása, növelése.

Munkatársainkkal közösen értékeljük az intézmény tevékenységeit, átgondoljuk a vezetőség felelősségét, az intézmény céljait, az azok eléréséhez vezető utakat. Ebben a munkában legfőbb törekvésünk tevékenységeink folyamatos jobbá tétele, fejlesztése.

Munkatársaink fejlődése érdekében biztosítjuk a rendszeres továbbképzés lehetőségét, mindenkor szem előtt tartva az egyéni képzési igényeket, szükségleteket.

Minőségpolitikánk, és az azt megvalósító minőségirányítási rendszerünk alapja a partneri megelégedettség, ennek megfelelően képzéseink résztvevőinek visszajelzései alapján folyamatosan fejlesztjük, javítjuk tevékenységeinket. Felnőttképzési programjainkat mindenkor a helyi szükségletek alapján, célra és személyre szabottan alakítjuk ki, valósítjuk meg.

A Széchenyi Zsigmond Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium elkötelezett a jogszabályi és szakmai követelmények teljesítése, a minőségirányítási rendszer, valamint a szakmai munka eredményességének folyamatos fejlesztése iránt. Ennek érdekében folyamatosan követjük az intézményünk életét, működését meghatározó szabályozásokat, körülményeket, s az évenkénti felülvizsgálat eredményei, tapasztalatai alapján aktualizáljuk minőségpolitikánkat, minőségcéljainkat valamint teljes minőségirányítási rendszerünket.

 

Érdeklődik, de nem tudja pontosan mit szeretne tanulni?
Válasszon az alábbi szempontok szerint és tekintse meg ajánlatainkat!

Mezőgazdaság, kereskedelem

Ha Önt érdekli a mezőgazdasági munka, a mezőgazdasági gépek kezelése, a halászat, kertészet vagy a kereskedelem akkor itt biztos megtalálja a keresett szakmát!

Erdészet, vadászat

Amennyiben Ön szereti az erdőt, az erdészetet, vagy érdeklik az erdészeti gépek, illetve az erdei ökoszisztéma akkor itt válogathat a témához kapcsolódó szakmák között.